ВАЖНА АКТУАЛИЗАЦИЯ: Вече сме на път да станем Culligan Bulgaria. Натиснете тук, за да прочетете нашите ЧЗВ и да разберете какво означава това за Вас. Ново име, същото качество на услугата!
...

Технологии за пречистване

Технология за микробиологична защита BioCote

Слой от сребърни йони, осигуряващ постоянна антимикробна протекция

Технология за микробиологична защита BioCote

Защитава устройствата отвън от микроби

За да защити напълно Waterlogic машините от микробите в заобикалящата среда , нашите устройства имат BioCote® анти-микробна технология отвън. BioCote® технологията покрива най-ключовите пластмасови повърхности около дозиращата зона , които са обработени със слой от сребърни йони и осигуряват постоянна антимикробна протекция срещу широк спектър бактерии, мухъл и гъбички и намаляват риска от кръстосано замърсяване.

BioCote® унищожава 80% от микробите за 15 минути и 99% за 2 часа

Как работи

Повърхностите покрити с BioCote® не позволява на микробите да се размножават. Имплементирана още в производствения технологията взаимодейства с повърхностите , предотвратявайки размножаването на микробите и последяващо унищожаване. BioCote® технологията се използва от водещи производители в цял свят, за да гарантират оптимално представяне на техните продукти и за да ги защитят от негативните последици при микробиологично замърсяване.

Резултати

BioCote® защитава продуктите от широк спектър от микроби, включително бактерии като s MRSA, E. coli, Salmonella, Listeria и Pseudomonas, както и гъбички и мухъл. Нашата BioCote® защитените филтриращите диспенсъри са доказано ефективни при регулярен качествен контрол от независими лаборатории и съответствие със съответните стандарти.

BioCote® Ви осигурява по-читста, свежа и хигиенична повърхност.

Технология за микробиологична защита BioCote

BioCote тест в класна стая

Учени в реален тест на BioCote измерили и сравнили количеството на бактерии в 2 класни стаи в едно основно училище. Това е първата анти-микробна класна стая в Света където такова замерване под микроскоп е осъществено . Целта е да се установи представянето на анти-микробната BioCote защита в училищна среда и защитата, която тя осигурява за децата.
Резултатите са впечатляващи, включително за Waterlogic диспенсъра , където броят на установените бактерии са с 96.79% по-малко в сравнение с незащитен диспенър в другата незащитена стая. BioCote е изгряващата звезда в училищна класна стая!
* BioCote® не е тествана срещу SARS-CoV-2.

Waterlogic Firewall™ система за пречистване на вода

Високо ефективна бактерицидна пречистваща система в точката на дозиране

Firewall™ гарантира най -високите световни стандарти за пречистване

Употребата на UV светлина в процеса на пречистване на вода е една от най-съществените иновации в наши дни. UV светлината елиминира бактериите като унищожава DNA ядрото и по този начин елиминира E. Coli, Salmonella and Hepatitis .

Съществува :Патентованата технология на Waterlogic Firewall™ е високо ефективна бактерицидна пречистваща система в точката на дозиране. Тя гарантира 99.9999% пречистена вода . Чаша след чаша….. Firewall™ технологията е тествана и сертифицирана от WQA /Международната асоциация по качеството/ по стандарт NSF/ANSI-55 Class A UV и NSF P231 протокол, което я прави уникална и според последните лабораторни тестове проведени от екипа по микробиология в лабораторията на Университета в Аризона е ефективна и срещу Covid -19.

Нито един друг филтриращ диспенсър не покрива тези стандарти едновременно Това означава, че Firewall™ технология осигурява възможно най-безопасната вода за работното място. Основната разлика в сравнение с други UVC технологии е начинът по който Firewall™ пречиства целият път на водата до дозатора. Firewall™ унищожава всички микроби точно преди водата да попадне във Вашата чаша и е бариера, за да предпазва дозатора, непозволявайки на бактериите и вирусите да навлязат в системата и предотвратява евентуален риск от кръстосано замърсяване между консуматорите.

Firewall™ е създадена за бързо и ефикасно пречистване при нужда. Нейната двойна спирала позволява на водата да се движи от върха до дъното и обратно, излагайки водата на UVC облъчването по-дълго от обичайното за това решение.

„Тествах машината на Firewall™ и мога да потвърдя, че унищожава Covid-19”

Д-р Чарлз П. Герба, Център за устойчиви технологии „Вода и енергия“ (WEST), Университет на Аризона

Гледайте видеото за Firewall™ технологията
covid secure dispencer

Waterlogic Firewall™ система за пречистване на вода

In-Tank UV technology

Открийте ефективността на UV светлината

In-tank UV технологията на Waterlogic доказва ефективността на UV светлината срещу зародилите се във водата болестотворни микроорганизми – бактерии, вируси, гъбички, водорасли, които не желаете да присъстват и да плуват във вашата чаша. 

Тя стерилизира водата, тъй като UV лампа е разположена в центъра на студения съд. Дизайна на съда и спецификацията на UV лампата е съобразена за всеки модел, за да осигури най-високо ниво на филтрация. Лампата е разположена в кварцова спирала , за да спомогне за поддържане на оптимална работна температура без да е в пряк контакт с водата.

Отличен вкус и защита

Водата в съда получава мощно облъчване на UV светлина, която пречиства водата, което по никакъв начин не се отразява на свежия вкус, За по-голяма сигурност Waterlogic моделите имат сензори, които индикират, ако лампата изгори.

Технология за микробиологична защита BioCote