ВАЖНА АКТУАЛИЗАЦИЯ: Вече сме на път да станем Culligan Bulgaria. Натиснете тук, за да прочетете нашите ЧЗВ и да разберете какво означава това за Вас. Ново име, същото качество на услугата!
...

Широка гама високоефективни филтри за вода

Новини 24.11.2022

Широка гама високоефективни филтри за вода

Освен цялостни решения за вашия бизнес предлагаме и широка гама високоефективни филтри за вода за справяне с множество замърсители, включително филтрация чрез обратна осмоза (RO), която отстранява всички замърсители и може да се използва дори при силно замърсени води. 

Предимства на нашите филтри:

BioCote®. Филтрите на Waterlogic са обработени с BioCote, сребърно покритие, за анти-микробна защита.

Щадящи природата. Дизайнът на филтрите е щадящ природата и намалява въздействието върху околната среда, което традиционните системи имат. Съставът на пълнителите и изцяло био разградим.

Подлежащ на рециклиране и повторна употреба. Пластмасовите кутии могат да бъдат използвани многократно, като на подмяна подлежи само пълнителя.

Спестяване на средства. Филтрите, които изискват само подмяна на пълнителя, а не целия филтър спестяват значително разходите.

Качество. Филтрите на Waterlogic са индивидуално пакетирани и запечатани за изключителна гаранция и хигиена.100% проверени в процеса на производство.

Разберете повече и направете запитване тук: https://purewater.bg/bg