ВАЖНА АКТУАЛИЗАЦИЯ: Вече сме на път да станем Culligan Bulgaria. Натиснете тук, за да прочетете нашите ЧЗВ и да разберете какво означава това за Вас. Ново име, същото качество на услугата!
...

PHS Waterlogic беше отличена в категорията 'Компания с най-добър продукт' на престижните Vending Industry Awards

Новини 11.05.2015

PHS Waterlogic беше отличена в категорията 'Компания с най-добър продукт' на престижните Vending Industry Awards

PHS Waterlogic беше отличена в категорията ‘Компанията с най-добър продукт’ на престижните награди “Vending Industry Awards”, на 12 юни 2013г.

Припозната като водеща компания в индустрията по отношение на техническа иновация, обхват на продуктовото портфолио и стандарт на сервиз, PHS Waterlogic беше отличена и за своята социална и екологична отговорност. Събитието бе част от Изложението Avex 2013, организирано от Datateam Business Media, в сътрудничество с UK Вендинг Асоциацията AVA /Automatic Vending Association/.

“Ние наистина сме поласкани от признанието на толкова много хора в индустрията за качеството на предлаганите от нас филтриращи и пречистващи диспенсъри.”, сподели David Matthews, Изпълнителен Директор на PHS Waterlogic. “PHS Waterlogic винаги е била движеща сила по отношение на иновацията на индустрията, предлагайки все по-високи и по-високи стандарти в качеството на водата, паралелно с изключително ниво на сервиз и с подчертана проактивна социална отговорност и посветеност на опазване на околната среда. Тази награда е резултата на усилията на всички наши служители, които работят усилено всеки ден, за да предложат най-добрата услуга.”