ВАЖНА АКТУАЛИЗАЦИЯ: Вече сме на път да станем Culligan Bulgaria. Натиснете тук, за да прочетете нашите ЧЗВ и да разберете какво означава това за Вас. Ново име, същото качество на услугата!
...

Конкурс "Най-зелените компании в България"

Новини 11.05.2015

Конкурс "Най-зелените компании в България"

На 27 юни в „Кемпински хотел Зографски” се проведе Green Day Forum и церемонията по награждаване на „Най-зелените компании в България”, организирано от b2b Media.

Като подкрепи събитието Pure Water още веднъж потвърди позицията си на компания, която застава зад правенето на бизнес с устойчиви резултати и екологичната отговорност.

На специална вечерна церемония b2b Media награди компаниите в България, които имат отговорно отношение към околната среда. Експертно международно жури отсъди фирмите, които имат най-голям принос за внедряването на зелените бизнес практики и развиването им на българска почва.

Фирмите, класирани на челните места във всяка отделна категория, получиха обществено признание за зелените си постижения. Отличените компании бяха удостоени със специални статуетки и сертификати от организаторите на конкурса.

Националният конкурс „Най-зелените компании в България” се провежда за трета поредна година. Стремежът на организаторите е той да се превърне в ежегодна традиция, която да провокира фирмите да инвестират в екологични политики.