ВАЖНА АКТУАЛИЗАЦИЯ: Вече сме на път да станем Culligan Bulgaria. Натиснете тук, за да прочетете нашите ЧЗВ и да разберете какво означава това за Вас. Ново име, същото качество на услугата!
...

Първата в света Covid-защитена гама от UVC диспенсъри за филтрирана вода!

Новини 21.12.2020

Първата в света Covid-защитена гама от UVC диспенсъри за филтрирана вода!

Първата в света Covid-защитена  гама от UVC диспенсъри за вода/
Целта на Waterlogic винаги е била осигуряване на ненадмината чистота на водата, хигиена и сигурност за консуматорите. Патентованата Firewall технология, разработена от и изключително за Waterlogic, отдавна е тествана и сертифицирана в световен мащаб, за да елиминира до 99.9999% от бактерии, вируси и цисти като Legionella, Salmonella, E-coli, Hepatitis и Rotavirus от питейната вода, като Ви поддържа  безопасно хидратирани по всяко време. Сега можете да бъдете напълно спокойни, знаейки, че Firewall също е тествана и научно доказано ефективна срещу човешката форма на Covid-19.
Независимо изследване от Arizona‘s Water & Energy Sustainbale Technology (WEST) Center потвърди ефекта на UVC технологията на Firewall срещу SARS-CoV-2  (известен като Covid-19). Изследването убедително доказа способността на  Firewall да предотврати замърсяването в системата и последващия риск от  кръстосано замърсяване между потребителите, като въвежда първите в света Covid-безопасни диспенсъри. Firewall е 99.999% ефективна при елиминиране на COVID-19 от вашата питейна вода и дозираща зона.