...

Безопасна ли е водата, която консумирате?

Новини 01.03.2023

Безопасна ли е водата, която консумирате?

Всеки ден се отправяте към диспенсъра за вода, пълните стъклената си бутилка с вода и пиете, без да се замисляте за качеството на водата, която пиете.

Въпреки че има много разлики между моделите, най-големият фактор е високата производителност и  BioCote©.
Вградената антимикробна защита BioCote© инхибира растежа на микроорганизми чрез използване на технология със сребърни йони, която предотвратява развитието на миризми, бактерии и мухъл върху диспенсъра за вода.

Тази усъвършенствана технология гарантира безкраен източник на безопасна и висококачествена вода. Освен това технологията Firewall® осигурява най-високия стандарт в света за пречистване на  питейна вода. Това се постига чрез единствена по рода си серпентина с двойна спирала, която позволява на водата да тече отгоре надолу и обратно, третирайки водата с  UVC  за много по-дълго време от конвенционалните UV решения.

Firewall® е и единствената система за пречистване на вода, сертифицирана от IAPMO R&T по NSF/ANSI 55 клас A, протокол NSF P231 за микробиологично пречистване на вода, US EPA Guide Standard, NSF/ANSI 372 за съответствие без съдържание на олово и CSA B483.1. Никой друг диспенсър за вода не притежава този стандарт за сертифициране или не предоставя това качество на филтрирана вода.

 За нас е важно да посрещнем неизменните всекидневни нужди на обществото по начин, който е икономически, социално отговорен и природо съобразен. Това, което прави Waterlogic диспенсъри за вода толкова подходящи за всяка среда, е фактът, че не оставят отпечатък върху околната среда. Това е така, защото се елиминират нуждата от BPA пластмасови бутилки, които се озовават на депото, редуцират се емисиите от транспортирането и химическото почистване на тези бутилки.

Рискът от консумацията на вода, която не е филтрирана е сериозен, това означава, че качеството на водата е компрометирано. Предпоставка за наличие на микроорганизми ,което може да доведе до няколко здравословни проблеми и усложнения. Разрушаваща се инфраструктура, течове в тръбопроводи и повредени клапани, както и повредени помпени станции са причина да използваме качествена филтрация за питейни нужди.

 Диспенсърите за филтрирана  вода Firewall®  пречистват водата до точката на дозиране, за да осигурят безопасна, филтрирана вода. Устройствата имат широко приложение: офиси, заседателни зали, зони за пауза, хотели и ресторанти. В зависимост от модела филтриращо устройство има различни комбинации от опции за свежо студена, стайна, газирана, топла и гореща.

Ние не вярваме в универсален подход, вместо това се ангажираме да разберем индивидуалните нужди на нашите клиенти, така че да можем да им предложим  внимателно обмислено решение за вода, което отговаря на техните изисквания.