...

Често задавани въпроси

Монтаж

Ние предлагаме и препоръчваме предварителен оглед от наше оторизирано техническо лице. Целта е да се даде експертно мнение относно техническата възможност за монтаж, както и за най-оптималния и естетически издържан начин без да се нарушава целостта на интериора.

 1. Препоръчителен предварителен оглед от оторизирано техническо лице-представител на фирма „Пюър Про“ ООД;
 2. Изход на ½ и спирателен кран. В случай, че няма спирателен кран и отделен изход за нас следва да направим разклонение от миялна, студената вода за смесителя, бойлер. В тези случаи може да се наложи спиране на водата от централен кран. Използваме мека връзка 6 мм, с която захранване устройството с вода.;
 3. Ел захранване на отстояние до 1 м;
 4. Налягане на водата мин. 3 бара;
 5. Не е необходим обратен канал;
 6. Монтираме редуциращ вентил за налягане и предпазно устройство срещу теч.
Профилактика

Профилактиката на филтриращите машини предполага посещение на всеки 6 месеца.

 1. Подмяна на Мултифилтрираща система 
 2. Подмяна на UV на всеки 6 месеца при моделите,където е налична;
 3. Основен преглед и подмяна на захабени компоненти;
 4. Санитация на студен цикъл с подходящ препарат;
 5. Декалциране при необходимост.

Отстраняване на технически повреди: до 6 часа за гр. София, Перник, Ботевград, Враца, Търговище, Разград, Шумен, Силистра, Добрич, Перник Варна, Бургас, Благоевград, Габрово, Севлиево, Пловдив, Пазарджик и прилежащите по-малки населени места;

Отстраняване на технически повреди до 24 часа за всички останали региони;

Други въпроси

 1. Комбинацията от филтри, която използваме за пречистване на питейната вода е на базата на Активен въглен;
 2. Седимент филтър: 5 микрона - отстранява всички по-груби частици;
 3. GAC филтър 10 микрона – отстранява хлора и подобрява вкуса и мириса;
 4. CBC филтър – премахва всички частици , вкл. вируси с размер ≤1 микрон;

Питейната вода, включително и бутилираната обикновено съдържат малки количества различни замърсители. Докато ги покриват ЕПА Стандартите, няма опасност за Вашето здраве, дори и за хората със слаба имунна система и децата, които имат по специални нужди.

След нашата филтрираща система водата има оптимално pH 6,8 -7,00

Много добро. Основните проблеми са свързани със стара водопреносна мрежа, и хлор. Хлорът е необходим, за да предпази водата от микробиологично замърсяване. Комбинацията от филтри на основата на активен въглен, която използваме отстранява тези, по-скоро естетически проблеми. Лабораторни анализи показват, че водата след филтрация не съдържа никакъв остатъчен хлор.

Да, минералния състав на водата се запазва почти напълно.

Ние препоръчваме и предлагаме БЕЗПЛАТЕН тестов период от 14 дни. Това е периодът, в който може да тествате функционалността на модела машина, да тествате вкусовите качества на филтрираната вода и да получите обратна връзка от вашите служители дали това е подходящо решение за питейните нужди на работното Ви място.

В зависимост от модела и капацитета на съответния диспенсър за филтрирана вода, те намират отлично приложение в Офисни локации, в Домашни условия, Хотели, Заведения, Кафетерии, Здравни Заведения, Конферентни зали, Производствени предприятия, Детски Градини, Училища, Салони за красота.

За корпоративни лица предлагаме опция, както за отдаване под наем, така и за закупуване. За физически лица предлагаме опция за закупуване.