ВАЖНА АКТУАЛИЗАЦИЯ: Вече сме на път да станем Culligan Bulgaria. Натиснете тук, за да прочетете нашите ЧЗВ и да разберете какво означава това за Вас. Ново име, същото качество на услугата!
...

Често задавани въпроси за сливането с Culligan

Основни

Тази инициатива е част от глобалния план на Culligan да обедини и интегрира всички свои бизнеси в цял свят, а именно 13 производствени локации, повече от 40  бизнес операции и 13 хиляди служители на 5 континента. Като част от групата нашата дейност в България също е част от този процес, но вярваме ще донесе само позитиви. Какво включва и какво означава това за вас:

  •  промяната на юридическото наименование на компанията, което от Пюър Про ЕООД се променя на Кълиган България ЕООД,
  •  ще забележите промяна в бранда във всички аспекти: от нашите e-mail до брандираните нови униформи на нашите техници.

Променят се имейлите, като ще имаме нов домейн Culligan.bg , но служителите, с които сте комуникирали до момента са същите, телефонните номера се запазват. Старите ни e-mail ще бъдат валидни докато не се убедим, че всички наши клиенти и партньори използват новите контакти.

Финанси и фактуриране

Променя се само името на компанията (юридическото наименование) от Пюър Про ЕООД ще станем  Кълиган България, всички останали фирмени данни остават същите както до момента.

Не, всички цени, правила и условия, оборудване и споразумения за услуги, които имате, ще останат такива, каквито са сега.

Единствената промяна във вашите фактури ще бъде  името на компанията , а именно Кълиган България ЕООД

Ще продължите да получавате фактурите си по същия начин.