ВАЖНА АКТУАЛИЗАЦИЯ: Вече сме на път да станем Culligan Bulgaria. Натиснете тук, за да прочетете нашите ЧЗВ и да разберете какво означава това за Вас. Ново име, същото качество на услугата!
...

Защита от Covid

Covid secure water supply

Защитени от COVID гама диспенсъри

Завършена чистота, хигиена и сигурност от флагмана на Waterlogic - Firewall патентована технология

Първата в света Covid-защитена гама от UVC диспенсъри за вода

Първата в света Covid-защитена гама от UVC диспенсъри за вода

Целта на Waterlogic винаги е била осигуряване на ненадмината чистота на водата, хигиена и сигурност за консуматорите. Патентованата Firewall технология, разработена от и изключително за Waterlogic, отдавна е тествана и сертифицирана в световен мащаб, за да елиминира до 99.9999% от бактерии, вируси и цисти като Legionella, Salmonella, E-coli, Hepatitis и Rotavirus от питейната вода, като Ви поддържа безопасно хидратирани по всяко време.

Независимо изследване от Arizona‘s Water & Energy Sustainbale Technology (WEST) Center потвърди ефекта на UVC технологията на Firewall срещу SARS-CoV-2 (известен като Covid-19). Изследването убедително доказа способността на Firewall да предотврати замърсяването в системата и последващия риск от кръстосано замърсяване между потребителите, като въвежда първите в света Covid-безопасни диспенсъри.

Сега можете да бъдете напълно спокойни, знаейки, че Firewall също е тествана и научно доказано ефективна срещу човешката форма на Covid-19.

Резюме на тестовете и резултатите от тях

Официалните резултати от тестовете на Университета в Аризона, извършени от д-р Герба и неговия екип, доказват ефекта на Firewall срещу Covid-19.

Firewall е

99.999%

ефективна при елиминиране на COVID-19 от вашата питейна вода

д-р Герба и неговия екип, доказват ефекта на Firewall срещу Covid-19

Първо, входящата вода беше тествана, за да се гарантира, че не е заразена и че не съдържа следи от дезинфектантът хлор, който би нарушил теста.

След това водещата лаборатория по микробиология проведе тестове с два диспенсъра с Firewall, всеки с една доза от Covid щам, разтворен във водата, който съдържа от 186,000 до 310,000 колонии, което е изключително висока концентрация на Covid.

Третираните от Firewall проби от водата, показват средно намаляване на колониите с над 5 log (99.9998%). Тези резултати показват, че Firewall е ефективна технология при унищожаване на човешката форма на Сovid-19 щама и намаляването му с над 99.999%.

Firewall гарантира най-високите стандарти на пречистване в света

Едно натискане на бутона и водата е незабавно пречистена до 99.9999% без бактерии и с гарантирана ефективност срещу COVID-19

Ключовата разлика в сравнение с другите UVC технологии е начинът, по който Firewall пречиства целия път до дозатора. Firewall унищожава микроорганизмите точно преди водата да достигне чашата и действа като бариера за предотвратяване навлизането на бактерии и вируси в системата.
Firewall е предназначена за бързо цялостно пречистване в момента на дозиране. Отличителна характеристика на технологията е двойна спирала, която позволява водата да се движи от горе до долу и обратно, излагайки я на UVC облъчване за по-дълго време от конвенционалните UV решения. Огледалният корпус усилва силата на светлината за пълно действие в дълбочина.
Firewall технологията е тествана стриктно от екип микробиолози от Университета на Аризона, и резултатите от тестовете са удостоверили, че Firewall е ефективна в унищожаването на човешката форма на щама Covid-19, с намаляване на колонията с над 99.999%.
Firewall е единствената система за пречистване, сертифицирана от IAPMO R&T към NSF/ANSI 55 Клас A, NSF P231 протокол за микробиологично пречистване на вода, US EPA Guide Standard, NSF/ANSI 372 за съответствие относно наличието на олово и CSA B4831. Никой друг диспенсър за вода не се отличава с този стандарт за сертифициране.

„Тествах машината на Firewall и мога да потвърдя, че унищожава Covid-19”

Д-р Чарлз П. Герба, Център за устойчиви технологии „Вода и енергия“ (WEST), Университет на Аризона

Firewall logo

Гарантирано пречистване от вируси и бактерии до

99.9999%

Firewall logo Патентована UVC технология
Firewall logo Пречиства чак до дозатора
Firewall logo Предотвратява обратно замърсяване
Firewall logo Най-високо сертифицираната технология за пречистване в света
Firewall logo Доказано е, че унищожава Covid-19

ВИЖТЕ КАК РАБОТИ ТЕХНОЛОГИЯТА FIREWALLTM

Незащитените водни връзки излагат водата на риск от заразяване с вируси и бактерии от външната среда.

firewall warranty
Firewall излъчва специфична UVC светлина и елиминира микробите, за да предотврати навлизането им в системата и почиства дозатора, за да предотврати кръстосано замърсяване между потребителите
firewall warranty
Firewall облъчва водата от водопровода с UVC светлина, двупосочно чрез уникалната двойна спирала

РЕЗУЛТАТЪТ: пречистена вода при нужда, която е безопасна и вкусна за пиене

4 стъпки за пълно пречистване на водата и безопасност

Мощна комбинация в борбата срещу микроорганизми

Необходим е само един човек с настинка, вирус или инфекция, или някой, който не знае, че носи Сovid-19 вирус, да докосне дозатора с чашата или бутилката си, за да разпространи потенциално микроби между потребителите. Те дори могат да докоснат диспенсъра с ръце, без да го осъзнават. Използваме патентована технология, за да гарантираме, че вашият диспенсър е защитенен отвън и водата Ви е напълно пречистена и безопасна за пиене.

Firewall logo
1
Филтри с висока производителност премахват неприятните вкусове и миризми
Нашите най-добри в този клас карбонови филтри премахват утайките, хлора и други замърсители, неутрализирайки лошите вкусове и миризми от водата, което позволява запазване на полезните и естествени минерали, за да гарантират отличен вкус и чиста вода.
2
Firewall безопасно пречиства водата до 99.99% от вируси
За разлика от всеки друг тип филтриращ диспенсър, нашата патентенована Firewall UVC технология, пречиства водата по целия път до дозатора. Това предотвратява попадането в системата на бактерии като Legionella, Salmonella, E-coli и вируси като хепатит и COVID-19, които замърсяват питейната вода и причиняват заболявания.
3
BioCote намалява микробите, попаднали върху повърхността на диспеснъра с 99.5% в рамките на 2 часа
Ексклузивната за Waterlogic, вградена антимикробна защита BioCote ограничава растежа на вируси, бактерии и плесен около дозиращата зона и филтрите, намалявайки възможността за кръстосано замърсяване и запазвайки диспенсера по-свеж и по-чист за по-дълго време.
4
Функцията „свободни ръце“предлага допълнително спокойствие
Нашето решение за безконтактно ползване означава, че няма нужда да докосвате бутони и избирате опция, така че да няма възможност за разпространение на микроби между потребителите. Нашите педали могат да бъдат добавени към всеки Waterlogic диспенсър, заедно със стикери, които да напомнят на потребителите да се придържат към социална дистанция и протоколи за хигиена.

Пълна гама FirewallTM устройства предназначени за плот и свободностоящи

Нашите диспенсъри са технологично иновативни и са перфектното допълнение към вашия офис или работно пространство, осигуряващи максимално представяне и хигиена в натоварена среда.

All product line

Covid secure water supply

COVID-secure

Патентованата Firewall UVC технология за пречистване премина тестове в независима лаборатория и е доказано ефективна срещу COVID

Waterlogic Firewall система за пречистване на вода

Firewall интензивната UVC светлина деактивира DNA ядрото на вируса, като по този начин го прави безвреден и не му позволява да се възпроизвежда

firewall warranty

Заразените съдове могат да бъдат предпоставка за кръстосано замърсяване, като вирусите могат лесно да се предават от един консуматор на друг.

Действието на UVC гарантира санитация и защита на дозатора. То създава бариера срещу вируса, неутрализира го без да му дава възможност да навлезе в системата или да замърси водата в чашата.

waterlogic-authorized-distributor
Напредничаво мислене, по-добра вода, по-добре за Вас, по-добре за планетата.

В Waterlogic всичко започва с начина, по който ние мислим за водата. Зад всяка капка вода стоят години на знания, иновации и опит, за да доставим пречистена, чудесна на вкус вода по най-безопасният и подходящ начин.